UUTUUS! Moderni voileipäkakku

Kevään valmistujaisten ja muiden juhlien suolainen suursuosikki on helposti syntyvä rieskavoileipäkakku, jonka voit ylpeydellä valmistaa Pohjois-Suomen omista raaka-aineista. Oulun seudun yritykset Pulla-Pirtti, Viskaalin ja Kasvishovi huolehtivat paikallisesti valmistettujen tuotteiden lisäksi myös siitä, että paikallisuus merkitsee aina tuoreutta, tuotannon ja jalostamisen lyhyttä ketjua sekä pohjoissuomalaisen ruoan arvostusta.

Ainesosat :

3 pkt Pulla-Pirtin perunarieskaa (2 rieskaa/pussi)
3 pkt Viskaalin pastramileikettä
3 prk Kasvishovin Paprikadippiä
Jääsalaattia
Kurkkua
Paprikaa (värilajitelma)
yrttejä koristeluun

Voitele perunarieska paprikadipillä ja levitä pastarmileikkeet päälle. Kokoa tarpeen mukaan kerroksia, lisää jokaiseen väliin jääsalaattia ja kasviksia makusi mukaan. Koristele kakku tuoreilla yrteillä!

Valmistusaika : 15 min

Resepti:

Voitele perunarieska paprikadipillä ja levitä pastarmileikkeet päälle. Kokoa tarpeen mukaan kerroksia, lisää jokaiseen väliin jääsalaattia ja kasviksia makusi mukaan. Koristele kakku tuoreilla yrteillä!