Lounassalaatti­kilpailun 2019 säännöt

Kasvishovin salaattikilpailun säännöt:

1. Kilpailun järjestäjänä toimii Kasvishovi Oy (www.kasvishovi.fi).

2. Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla oman Kasvishovin suosikkisalaatin nimen kilpailujulkaisun kommenttikentässä. Salaatteihin voi tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.kasvishovi.fi/tuotteet/lounassalaatit/

3. Kilpailu on voimassa 22.1.–1.2.2019. Kommentoijien kesken arvotaan yksi palkinto, joka sisältää 30 kpl Kasvishovin lounassalaatteja (5 x Kana-Caesar, 5 x Savulohi-Caesar, 5 x Härän Pastrami, 5 x Broileri-Pekoni, 5 x Tonnikala ja 5 x Poro-Leipäjuusto). Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

4. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi.

5. Voittaja noutaa palkinnon Kasvishovilta (Poikkimaantie 18) erikseen sovittuna ajankohtana. Palkinnon voi sopimuksen mukaan noutaa kokonaisuudessaan kerralla tai pienemmissä erissä.

6. Järjestäjä ilmoittaa voitosta voittajille Facebookin kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa tiedoksi antamisesta, palkintoa ei toimiteta.

7. Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät, voittaessaan kilpailun palkinnon, kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

8. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

9. Arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan.