LAATU KASVISHOVISSA

Meillä Kasvishovissa laatu on kunnia-asia. Laatu itsessään käsittää raaka-aineiden laadun lisäksi kriteerit täyttävän käsittelyn ja kuljetuksen asiakkaille.

 Omavalvonta on suuri osa laatua. Valvontavastuu on meillä itsellämme, ja viranomainen tekee vain muutaman kerran vuodessa valvontakäyntejä.

Käytössämme on hygienialain mukaisen laitoksen omavalvontajärjestelmä, jossa keskitymme erityisesti raaka-aineiden laadunvalvontaan, tuotantoprosessien varmistamiseen, tuotantotilojen ja laitteiden puhtauteen, lämpötilaseurantaan sekä valmiiden tuotteiden aistinvaraiseen ja mikrobiologiseen valvontaan. 

Tuotantohenkilöstö on ammattitaitoista, josta eräänä osoituksena kaikilla on hygieniapassi, mikä osaltaan varmistaa raaka-aineiden oikean käsittelyn ja tuotteiden hygieenisen valmistamisen. 

 

"Pintapuhtausnäytteet otetaan pääsääntöisesti itse esim. Hygicult -menetelmällä, mitkä kasvatetaan ja analysoidaan itse", kertoo laatupäällikkömme Pirjo Parviainen.


Laboratorioon lähetetään tuote- ja puhtausnäytteitä useita kertoja vuodessa. Näin saamme tärkeää tietoa tuote-erien laadusta. 
Laatukierroksia tehdään tuotanto- ja varastotiloissa kerran viikossa. Kuvassa Pirjo tarkastaa alihankkijan pakkausmerkinnän riittävyyttä. 

"Meillä Kasvishovilla kaikki noudattavat laatustandardeja alkaen raaka-aineen laadusta aina tuotannon käsittelyn kautta kuljetukseen asiakkaille. Aistinvarainen laadunvalvonta kuuluu kaikille", laatupäällikkö Pirjo Parviainen sanoo.

 
 
 

Inspecta_ISO9001.jpg

oiva_sinettilogo_rgb.jpg