Yli 30 vuotta pohjoista yrittäjyyttä

Kasvishovi on vuonna 1987 perustettu oululainen perheyritys. Kasvishovin toiminnan perustana on asiakaslähtöisyys, yksilöllinen ja joustava palvelu sekä laatu, vastuullisuus ja kannattavuus. Olemme suurin yksityinen Pohjois-Suomessa toimiva tuoretukkuliike ja kasvisten jalostaja.

Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme saaneet kasvaa luotettavaksi ja läheiseksi elintarvikkeiden hovihankkijaksi, joka työllistää tänä päivänä seitsemänkymmentä ammattilaista.

Pidämme tärkeänä ruoan tuoreutta ja terveellisyyttä. Tuotteemme valmistetaan erittäin hygieenisissä, lämpötilasäädellyissä tuotantotiloissa ainoastaan tuoreita ja korkealaatuisia raaka-aineita käyttäen. Raaka-aineiden tie tuottajalta tuotantotiloihimme ja sieltä edelleen asiakkaille tapahtuu katkeamattomassa kylmäketjussa. Kaikki käyttämämme raaka-aineet ovat GMO-vapaita tuotteita.

Pyrimme toiminnallamme edistämään lähellä tuotettujen raaka-aineiden saatavuutta ja olemmekin erityisen ylpeitä pohjoissuomalaisista yhteistyökumppaneistamme. Meillä on jo kolmisenkymmenen tuottajan hovi, joiden raaka-aineisiin ja palvelun laatuun voimme aina luottaa!

 

1960